Annons:
Etiketttips
Läst 13048 ggr
[morat]
12/19/12, 6:43 PM

5 tips för finare naglar

För att få långa, starka och friska naglar krävs tålamod och kärlek.

1. Låt naglarna vara ifred
Sitt inte och pilla på dem. Alla vet vi att nagelbitning är något negativt, men det är nästan minst lika illa att sitta och pilla på naglarna. Så låt naglarna vara ifred helt enkelt.

2. Investera i en bra nagelolja
Att smörja in/massera nagelbanden med en nagelolja kan vara räddaren i nöden om du har flisiga och tunna naglar.

3. Använd nagelstärkare
När du inte bär en design/lack på dina naglar bör du ändå ha på ett genomskinligt lack. Du kan använda baslack, topplack, nagelstärkare eller helt enkelt ett vanligt genomskinligt lack. Vill man undvika att lacket 'kväver' nagelbanden så kan man endast måla nageltippen. Detta för att undvika att nageln flisar sig.

4. Använd handskar
Arbetar du med farliga och starka ämnen som inte är snälla mot dina naglar? Eller ska du bara diska efter middagen? Ta då på dig ett par handskar om så är möjligt, då slipper naglarna ta skit för arbetet.

5. Smörj händerna
Att ha en handkräm på nattduksbordet, i badrumsskåpet eller i väskan kan vara en bra idé, särskilt i det kalla vintervädret. Det återfuktar både händer och naglar.

Annons:
[MiniPim]
1/8/13, 10:21 AM
#1

Bra artikel!! Jag har rätt tunna naglar som gärna går av när jag är ute. Jag är väldigt mycket med mina djur och jag bygger en hel del, så jag brukar oftast ha klippta naglar.. x) har inga större förväntningar på att dom ska hålla liksom

Cerrolyn
1/17/13, 12:41 PM
#2

Kort med bra artikel.

**MVH Cerrolyn

[morat]
1/17/13, 6:49 PM
#3

#1 Tack! Har också djur, som jag behöver städa för, men jag tycker att det går bra med långa naglar ändå. Flört Trots bärande på tunga säckar med spån!

#2 Tack tack!

Adi
9/24/15, 5:50 PM
#4

Bra artikel! räcker det men handkräm eller ska man ha nagelbands olja också?🙂

Upp till toppen
Annons: