Annons:
Etiketttips
Läst 12291 ggr
elrud
2013-04-04 18:57

Nageltrender våren 2013

Detta gäller nu i vår!

Från många olika håll har det blivit lite av en överrenskommelse, ljust och pastell är det som gäller nu till våren!


GRÅTT I ALLA FORMER OCH NYANSER
Grått är något som många kan tänkas tycka är tråkigt, men väl på naglarna är det oslagbart! Med både gotiska och romantiska undertoner är detta något som inte ska missas! Två stora tips är Topshops nagellack Granite och Essie Maximillian Strasse her


FJÄDRARNA SKA INTE MISSAS
Något som också kommer sitta fint i vårsolen är fjädereffekt på naglarna. Detta är enklare att uppnå än man tror. Många märken har utvecklat lack med just fjädereffekt. Bland annat Nails Inc har lanserat kollektionen Feathers.


LÄNGE LEVE PASTELLERNA
Pasteller är något som alltid funkar, speciellt nu i den ljusa vårbelysningen. Märken att rekommendera (utifrån färgsortiment) är butter, IsaDora och Depend.


LJUST MED EN KRÄMIG FYLLIGHET
Detta är otroligt snyggt och bör absolut inte överses. Dessa tillför - tro det eller ej - en värme i kylan och piffar upp naglarna! De är stilrena och passar till allt! Några lack att rekommendera är OPI - Don't burst my bubble, SpaRitual - Peace and Harmony och Rescue beauty Lounge - Bella.

**
NAKET OCH FRÄSCHT**
Nja, kanske inte naket! Men nude-färger är något som aldrig kommer bli gammalt! Nog för att det alltid är inne med nude, men nu på en helt annan skala! Att applicera några nude-lager och sedan använda en metallisk eller skimmrande finish kan piffa upp även de mest ledsna naglar! Tips på lack: Sally Hansen - Almost Almond, Revlon - Silhouette, IsaDora - Nude skin och China Glaze - Poetic.

Sajtvärd på Naglar.iFokus, Medarbetare på Galopp.iFokus
NY HEMSIDA http://nailedit.inc.se INSTAGRAM elvirarudback

Annons:
Ceciliaolucifer
2013-04-05 21:05
#1

Kul! Tack för en roligt artikel :)

Lurvas11
2013-05-04 17:01
#2

Toppen!👍

Hälsningar Lurvas11Glad

ElviraNym
2013-05-13 19:39
#3

Bra! Roligt ;)

Mvh Elvira

Med vänliga hälsningar,
Elvira

Adi
2015-08-25 15:08
#4

🙂

Upp till toppen
Annons: