Allmänt

Köpa nageltippar och göra hemma?

2017-07-02 22:50 #0 av: [Littlepig]

Hej allihop,
Jag är väldigt nagelintresserad och har ganska långa naglar (nu har i princip alla gått av, innan var de väldigt långa) så nu är de bara nån halv centimeter ovanför nagelbandet. Har sett på youtube när folk använder sig av tippar och limmar på dessa hemma, är detta farligt för nageln? Funderar på att testa. Ska inte skjuta under naglarna under nagelbandet eller fila direkt på ytan som många gör dock.

Anmäl
2017-07-03 15:09 #1 av: nypisnina

Jag gör mina nagelförlängningar själv med depends, då medföljer gelé och tippar. Så länge man är noga med hygienen och följer alla steg och är försiktig när man tar av de så är det inte farligt för nageln. Jag har använt de i ett halvår och förutom att jag slet av naglarna utan medel så är mina naglar bra undertill och de har knappt sett dagsljuset under hela halvåret. Var noga med att massera naglarna och använda olja och sådant så håller de sig fina och växer sig bra under tipparna om man säger.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.