Utrustning

Nagellack till stämplingsplattor

2018-07-10 15:04 #0 av: Greta G

Hej,

fick precis 5 st stämplingsplattor hem i brevlådan som jag köpt via ebay, dock insåg jag inte att jag måste ha ett speciellt nagellack till, trodde det var klisterlappar jag köpt men är det någon skillnad på vanligt nagellack och sånt man använder till stämpling? för isf måste jag även beställa det med. Tacksam för tips med ni som har testat att stämpla.

Anmäl
2018-07-10 15:16 #1 av: Tyst

Hej,

Förstår jag rätt att det är som metallplattor med urgröpningar med mönster på?
Isåfall kan du använda vilket nagellack som helst.

Du stryker nagellacket ovanpå mönstret, skrapar av med en skrapa, och använder en "nail stamper" för att lixom hämta upp mönstret och sedan trycka dit det på naglarna. 

https://www.youtube.com/watch?v=OfrjGRzQwl8 Rolig tutorial som även går igenom hur man INTE gör Skrattar

Anmäl
2018-07-10 15:50 #2 av: Greta G

Ja precis det är metallplattor! Vad bra, hoppades att det skulle gå med vad som, då ska jag bara fixa skrapa och stämpel :)  hahaha, det är nog övning som gäller för mig, såg lite svårt ut! 

Anmäl
2018-07-10 16:34 #3 av: Tuulikki

Du måste inte ha speciella lack för att stämpla men vad jag minns är det lättare med ett stamping polishGlad Det var längesen jag använde stämplar dock

↠ Just keep swimming ↠ 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.