Allmänt

Svaga naglar

2018-08-05 19:44 #0 av: Rosen82

Under 4 veckor i somras hade jag så fina akryl naglar som jag gjorde på salong och var så nöjd. När jag tog väck dom dränkte jag dom med aceton. Min fråga är nu..efter att tagit bort dom är dom tunnare/svagare än vanligt..kan jag få en tjockare/hårdare nagel? Och en sak till jobbar inom restaurang och ibland händer det att jag hjälper till att plocka disk och mitt nagellack åker alltid av. Spelar ingen roll om jag har under och överlack känns det som. Finns det någon som gör nagellacket starkare och inte släpper?

Anmäl
2018-08-20 18:40 #1 av: TatsuOni

Att få nagellacket att inte åka av när man håller på med vatten är i princip omöjligt.

 Det är inte ovanligt att naglarna blir svagare av akrylnaglar, men dina naglar kommer att bli som förut igen, när en ny nagel har växt ut, vilket kommer att ta flera månader.

Tills dess rekommenderar jag nagelolja och handkräm för att vårda och hålla naglarna i bättre skick. Om du kan använda handskar så är det jättebra.

Värd för hår. Medarbetare på te.

Home is where the heart is ~ http://tatsu.blogg.se/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.