Tips

Alternativ till nagellack?

2018-08-09 16:07 #0 av: Sommarek

Efter många års lackanvändande verkar det nu som om mina naglar säger stopp - de ballar ur så fort jag använder nagellack, och blir antingen vita och porösa eller missfärgade. Till problemet hör att jag har ganska repiga, tråkigt "torra" naglar, så utan i alla fall topplack ser det inte alls snyggt ut. Finns det några alternativ? Att fila och buffa blir snyggt, men håller inte i längden - så fort jag drar naglarna mot något så börjar de bli matta igen. Tips emottages tacksamt.

Anmäl
2018-08-20 18:42 #1 av: TatsuOni

För mig fungerar det ganska bra att använda olja och handkräm ofta.

Värd för hår. Medarbetare på te.

Home is where the heart is ~ http://tatsu.blogg.se/

Anmäl
2018-08-21 07:42 #2 av: Sommarek

Jag provar, tack för tips!

Anmäl
2018-11-14 23:00 #3 av: IsabellsHamsterhem

Använd nagelolja. Jag använder även sådana här som man penslar på efter man tagit bort det gamla nagellacket. Man låter det gå in i nageln och nagelbanden och sen tar man på baslack och sen nagellacket och sist topplack. Dessa använder jag alltid efter jag tagit bort nagellack. Har jag samma nagellack i mer än en dag så tar jag på någon av dessa runt nagelbanden varje dag.
Jag använder en av dessa, olika beroende på vad jag tycker behövs 😊
Anvöndeä du inte baslack så är det därför dina naglar blir missfärgade.

Fila aldrig på din naturliga nagel, förutom längden då. Att fila på den är det som förstör den.

Ca en gång i veckan så dränker jag även dem och nagelband u nivea kräm. Låter det sitta i typ 5 min och sen masserar jag in det 😊 gör underverk!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.